Förskolans uppdrag

Alla barn ska få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och att få uppleva sig vara en tillgång i gruppen."

landningssida2

Stöd, hälsa och trygghet

Vi arbetar för att alla barn ska känna sig trygga och få sina behov tillgodosedda!

När du som förälder lämnar ditt barn hos oss på förskolan Lilla Brännkärr vill vi att du känner dig trygg i vetskapen om att vi alltid ser till ditt barns bästa. I vårt uppdrag ingår att anpassa den pedagogiska verksamheten så att den passar alla barn i förskolan.

Inget barn ska i förskolan utsättas för diskriminering eller mobbning. Tolerans, empati och alla människors lika värde är några av de grundläggande värderingar som vi aktivt lyfter fram i arbetet med barnen.

• Senast uppdaterad 11 nov 2013