Köket

Maten som serveras på förskolan kommer från vårt eget kök på Brännkärrsskolan. Kökets målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden på bra råvaror utan onödiga tillsatser. Vi på förskolan har en god och daglig kommunikation med köket vilket medför att vi och barnen kan lämna respons på maten vi fått men även ges möjlighet att komma med speciella önskemål. Under åren som barnen går i förskolan växer de snabbt och för att ha möjlighet att utvecklas på bästa sätt måste maten vara energi- och näringsrik.

• Senast uppdaterad 21 maj 2019