Förskola och hem

"Förskolan ska vara ett stöd för familjerna i deras ansvar för barnens fostran, utveckling och växande. Förskolans uppgift innebär att i samarbete med föräldrarna verka för att varje barn får möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar."

landningssida1

Barn och förälder

På förskolan Lilla Brännkärr tycker vi att det är extra viktigt med en god föräldrakontakt. Vi vet att när ni kommer till förskolan med ert barn så lämnar ni det mest värdefulla som finns i våra händer. Detta förtroende vårdar vi ömt. Som förälder vill vi att du ska känna dig bekväm i att lyfta frågor, funderingar och tankar kring vår verksamhet med oss när som helst. Vi finns till för dig och ditt barn och därför är dina åsikter viktiga för oss.
  • Senast uppdaterad 11 nov 2013